Bélyegző rendelés - Mister Minit - TOP SERVICE Hungária Szolgáltató Kft.

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Bélyegző rendelés

Bélyegzőkészítés

Bélyegző készítés!


A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz.

A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.

A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Automata bélyegző
Általános formátum
Automata bélyegző
Hosszú bélyegző
Automata bélyegző
Kör bélyegző
Automata bélyegző
Négyzet bélyegző
Automata bélyegző
Speciális bélyegző
Automata bélyegző
Dátum bélyegző
Szárazbélyegző
Szárazbélyegző
Festékpárna - festék
Festékpárna - Bélyegző festék
Zsebbélyegző
Zseb bélyegző
A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálhatunk igényeinknek legjobban megfelelő bélyegzőt.
Fa bélyegző
Fa bélyegző, festékpárna
Bélyegzőgumi készités
Egyedi bélyegzőgumi
Válaszon a bélyegző típusok közül ha komplett bélyegzőt vagy csak a gumilapot szeretne készíteni. Amennyiben nem találja a bélyegzők között a bélyegzőjét és gumilapot szeretne készíteni hozzá csak akkor válasza a "egyedi bélyegzőgumi készítést".

Ha nem biztos benne hogy megfelelően mérte meg bélyegzőjének belső résznek a gumilap felragasztásra szolgáló felületét. Akkor kérem fáradjon be bármelyik MISTER MINIT üzletünkbe ahol kollégáink segítenek a bélyegzőhöz tartózó gumilap megrendelésében.
Vissza a tartalomhoz