Bélyegző rendelés - Mister Minit - TOP SERVICE Hungária Szolgáltató Kft.

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Bélyegző rendelés

Bélyegzőkészítés

Bélyegző készítés!


A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz.

A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.

A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Automata bélyegző
Hosszú bélyegző
Automata bélyegző
Kör bélyegző
Automata bélyegző
Általános formátum
Automata bélyegző
Négyzet bélyegző
Automata bélyegző
Speciális bélyegző
Automata bélyegző
Dátum bélyegző
Festékpárna - festék
Festékpárna - Bélyegző festék
Zsebbélyegző
Zseb bélyegző
A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálhatunk igényeinknek legjobban megfelelő bélyegzőt.
Szárazbélyegző
Szárazbélyegző
Fa bélyegző
Fa bélyegző, festékpárna
Válaszon a bélyegző típusok közül ha komplett bélyegzőt vagy csak a gumilapot szeretne készíteni. Amennyiben nem találja a bélyegzők között a bélyegzőjét és gumilapot szeretne készíteni hozzá csak akkor válasza a "egyedi bélyegzőgumi készítést".

Ha nem biztos benne hogy megfelelően mérte meg bélyegzőjének belső résznek a gumilap felragasztásra szolgáló felületét. Akkor kérem fáradjon be bármelyik MISTER MINIT üzletünkbe ahol kollégáink segítenek a bélyegzőhöz tartózó gumilap megrendelésében.
Bélyegzőgumi készités
Egyedi bélyegzőgumi
Bélyegzőgumi készités
Gumi és festékpárna
Bélyegzőgumik / Festékpárna
Eltérő bélyegzőgumik
Vissza a tartalomhoz