Bélyegzőkészítés - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Bélyegzőkészítés

SZOLGÁLTATÁS INFÓ
Általános irodai formátum - IQ Prémium
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Téglalap alakú lenyomatot készít. Ez a nagyon általános formátum különösen alkalmas a címekre, számlákra.
Bélyegző gumi vagy bélyegző festékpárna
Bélyegző gumi vagy bélyegző festékpárna rendelésére a 10-20-30-40-50-60 bélyegző házakhoz vagy egyedi méretü bélyegző gumilap rendelés.
Hosszú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Téglalap alakú lenyomatot készít. Ez a nagyon általános formátum különösen alkalmas a címekre. Hosszabb szavakra és mondatokra. Extra széles lenyomatot hoz létre, amely ideális hosszú üzenetek vagy nevek számára.
Téglalap alakú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Címekhez és kis szövegekhez - téglalap alakú lenyomatot készít. Alkalmas címekre és / vagy logókra. Speciális méretének köszönhetően jól alkalmazható egyedi méretének köszönhetően.
Négyzet alakú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Helyet biztosít egy kis embléma vagy kezdőbetűk számára - négyzet alakú lenyomatot készít és egyértelműen kifejező lenyomatot biztosít.
Ovál - kör bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Hivatalossá teszi - a kör, ovál alakú lenyomat. A kerek burkolat a kerek lenyomattal Helyet biztosít egy kis embléma vagy kezdőbetűk számára ovalis vagy kör alakú lenyomatot készít és ezzel egyértelműen kifejező lenyomatot biztosít.
Dátum - szöveg bélyegző
Műanyag önfestékező automata dátum és szövegbélyegző. A szöveg a dátum mellett egyedi megoldásával speciális feladatóra is alkalmassá teszi a bélyegzőt. Szöveges lenyomat a dátum előtt vagy mellet helyezhető el típustól függően. Téglalap alakú lenyomatot generál.
Zsebbélyegző
Műanyag önfestékező automata zsebbélyegző. Téglalap, kör alakú lenyomatot generál. Az irodában, vagy úton mindigveled van. Csodálatos választás akik folyamatosan mozgásban úton vannak.
Bélyegzőhőz festékpárna és festék
Tökéletes kombináció a tökéletes lenyomatokhoz. Lenyűgöző lenyomat csak minőségi pótbetétekkel és festékel. A festékpárnák és festékek a legmagasabb színintenzitást és lenyomatminőséget biztosítják.
Száraz bélyegző - Kézi dombornyomó bélyegző
A kézi dombornyomó ideális különféle anyagok dombornyomására. Szakszerű és hivatalos lezárást adnak a céges dokumentumoknak. De természetesen sok más módon is használhatók. Egyedi reklámok, elegáns jelőlések, különleges megoldás lenyomat elhejezésére.
Hagyományos fa bályegző
Hagyományos fa bályegző: keményfa bélyegző, óriási méret választék, egyszerű megoldás, költséghatékony.
Cégünk Colop márkájú bélyegzők teljes palettáját forgalmazza, amelyek weboldalunkról azonnal megrendelhetőek, de rendelését üzleteinkben is leadhatja.

A leggyakrabban rendelt termékek az online megrendelés alatt megtekinthetőek.

Kapcsolat :
Telefon : +36-1-866-3300 / 1004 mellék
email : megrendeles@misterminit.hu
Mister Minit - Bélyegzőkészítés
Vissza a tartalomhoz