Gravírozás - Tábla rendelés információ - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Gravírozás - Tábla rendelés információ

Gravírozás
Gravírozás megrendelés ajándéktárgyakra, táblákra, bilétákra, sportérmekre!

Válasza Ön is a webes rendelés kényelmét. Rendelje meg itt weboldalunkon és vegye át üzletünkben a kiválasztott terméket. A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt Budapesti és Budaörsi üzletünkbe 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. A vidéki üzleteinkbe való kiszállítás a postai szállítás miatt 3-5 munkanap alatt érkezik meg üzleteinkbe. A megrendelés feldolgozása után a megadott elérhetőségen tájékoztatjuk az átvétel idejéről.

Válasza ki a gravírozandó termékkategóriát és kattintson a tovább... gombra. A megnyíló oldalon kiválaszthatja a gravírozandó terméket melyet pár egyszerű lépéssel személyre szabhatja és a rendelési lap elküldésével akár másnap átveheti üzletünkben megrendelését.

A Mister Minit modern és kiváló minőségű ajándéktárgyak, táblák, biléták átfogó választékát kínálja a különféle megszemélyesítéshez.
Egyedi méretű táblák
Egyedi méretű Műanyag és Réz nagy választékban.
Rendeljen most meg egyedi méretű táblát!
Biléták és táblák
Exclusive kialakítású biléták (ebjelzők) és képkerettáblák.
Rendelje meg most kutya - macska bilétáját!
Házszámtábla - Ajtónévtábla
Hagyományos öntött masszív sárgaréz névtábla és házszámtábla gravírozás. Rendelje meg most névtábláját!
Exclusive névtábla
Exclusive masszív sárgaréz és üveg névtábla gravírozás.
Rendelje meg most névtábláját!
Ajándék tárgyak - Díjak
Gravírozható kulcstartó, ajándéktárgyak sport díjak.
Válaszon a termékcsoportok közül és kattintson a tovább… gombra! Válasza ki mit szeretne gravíroztatni és a megrendelési űrlap elküldésével azonnal leadhatja megrendelését. Pár egyszerű lépéssel személyre szabhatja az egyedi megrendelő űrlapon leadott megrendelésével tábláját, bilétáját, ajándéktárgyát, sportérmét.
Válaszon a termék típusok közül

Gravírozás információ

A gravírozás megrendelés leadásakor kiválaszthatja a gravírozandó szöveg betűtípusát és elrendezését vagy akár vektorgrafikus, ábrát, logót is gravírozhatunk a kiválasztott táblába, ajándéktárgyba. Amennyiben nem rendelkezik grafikával, csak jpg, vagy egyéb képi formátumú mintával, kérjük, megrendelés előtt érdeklődjön annak felhasználhatóságáról. Egyszerűbb ábrákat-képeket, át tudunk alakítani vektorgrafikus formátumúvá, de ezt nem tartalmazza a megrendelni kívánt gravírozás ára. Költsége, bonyolultságtól függően 1500 - 5000 Ft-ig terjedő árban lehet.

Betűtípusok
Gravírozás megrendelésekor a legkedveltebb négy betűtípusból lehet választani melyek több betűtípus kinézetével megegyeznek. A választható betűtípusoktól eltérő betűtípussal is tudunk gravírozni amennyiben a rendelési információnál megadja a betűtípus pontos nevét vagy csatolt fájként elküldi nekünk.


Arial - (Helvetica)
Az Arial betűtípus az egyik legelterjedtebb és talán legtöbbet találkozunk a Microsoft alkalmazások által. Olvashatósága és megjelenése jó ezért vált igen közkedvelté. Hasonló megjelenésű a Helvetica, mellyel találkozhatunk a szövegszerkesztőkben.


Calibri
A modern kornak legjobban megfelelő Calibri betűtípus talán a legjobban letisztult és minden plusz ívtől mentes. A szövegszerkesztőkben is előszeretettel használják szövegtörzsek megjelenítésére. Nagyobb méretű szövegek gravírozására ideális választás lehet.


Times New Roman
A betűtípus a jó olvashatóság és helykihasználás miatt jó választás lehet névtáblák gravírozására. A betűk nem egyszerűek, hanem a vonal végén látható kisebb ív, lekerekítés, betűtalppal vezetik az olvasó szemét olvasáskor. Megjelenésével kitűnik az egyszerű betűtípusok közül mégse hivalkodóan teszi.


Írott betűtípus (kézírást utánzó)
A kézírást utánzó betűtípus mely olvashatósága nehezebb, mint a nyomtatott betűcsaládoké hosszabb szöveg esetén. De egyedi megjelenése idézeteknél, festmény címkéknél egyedi megjelenést kölcsönöz a gravírozott táblának. Nagyon fontos, a pontos kis és nagybetű megadása rendelésnél, mivel írott betűvel nem lehet csak nagybetűkkel írni.
Betűtípusok
Vissza a tartalomhoz