Távirányító másolás - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Távirányító másolás

SZOLGÁLTATÁS INFÓ
A hazai piacon

 • a gépkocsi bejárók motoros kapujához (toló-, és nyilókapuk, sorompók)
 • a motoros garázsajtók mozgatásához
 • a kerti világítás - amely lehet lámpasor, kerti tó, stb. – bekapcsolásához
 • távirányítható dugaljak, elektromos zárak vezérléséhez

számtalan féleségű, típusú, frekvenciájú, gombszámú, színű távirányító létezik, melyek másolása eddig kizárólag ezen berendezéseket telepítő szakcégeknél volt lehetséges.

Cégünk minden üzletében igénybe vehető a távirányító másolási szolgáltatás. A közel 500 féle, klónra másolható típus döntően lefedi a magyar piacot!  


Fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen távirányítók, illetve az ezekről készült másolatok gépkocsik távirányítójaként nem működnek és nem használhatóak, a motoros napernyők, redőnyök mozgatására szolgáló távirányítók körét pedig csak részben fedik le.
másolhatók mind fix, mind ugrókódos távirányítók, a 280-866 MHz-ig tartozó frekvencia tartományban. Arra is van lehetőség, hogy akár 4 db egy funkciós (egy gombos) távirányítót egyetlen 4 gombos távirányítóra másoljunk át. Így egy távirányítóval 4 különböző eszköz vezérelhető, akár fix és ugrókódos csatornák vegyesen! Ezt a lehetőséget hirdetjük "Programozás 4 az 1-ben" szlogennel.

A távirányítók másolása, klónozása többféleképpen történhet, típustól függően:

 1. A fix kódos távirányítók másolása az üzleteinkben teljes körűen megtörténik és azonnal használatba vehetők.
 2. Az ugrókódos távirányítók esetében a távirányítóról-távirányítóra történő programozás, betanítás megtörténik, azonban jellemzően ezeket az eszközöket az "otthon" telepített rádió-vevőkhöz is hozzá kell hangolni.

  • Az összehangolás érdekében, cégünk minden esetben biztosít az elvégzendő "házi feladathoz" kapcsolódó leírást, vagy internetes elérhetőségről tájékoztatást.
  • Amennyiben valamilyen műszaki probléma lépne fel, a műszaki leírásban megadott telefonszámon, illetve a szerződéses partnereink a helyszínen, térítés ellenében elvégezik az összehangolási feladatot.

 3. Egyes ugrókódos távirányító típusok csak a telepítést végző cégnél másolhatók, így ebben az esetben információval tudunk segíteni a szakcég elérhetőségének tekintetében, illetve tudunk eredeti távirányítókat biztosítani.
 4. Országos adatbázisunk segítségével hathatós segítséget tudunk adni a távirányítók beazonosítása terén is. Itt jellemző probléma, hogy a használat során a távirányítókról mindenféle felirat, még a márkajelzés is lekopik, és így beazonosítása szakmai segítség nélkül reménytelen.
Vissza a tartalomhoz