Bélyegző készítés rendelés - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Bélyegző készítés rendelés

Bélyegzőkészítés
Általános irodai formátum - IQ Prémium
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Téglalap alakú lenyomatot készít. Ez a nagyon általános formátum különösen alkalmas a címekre, számlákra.
Bélyegzőgumi készítés bélyegző festékpárna rendelés
Bélyegző gumi vagy bélyegző festékpárna rendelésére az irodai Colop 10-től 60-as bélyegző házakhoz vagy egyedi méretü bélyegzőgumi rendelés. Azonos méretű Colop és Trodat bélyegzőgumi méretek azonosítása.
Hosszú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Téglalap alakú lenyomatot készít. Ez a nagyon általános formátum különösen alkalmas a címekre. Hosszabb szavakra és mondatokra. Extra széles lenyomatot hoz létre, amely ideális hosszú üzenetek vagy nevek számára.
Téglalap alakú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Címekhez és kis szövegekhez - téglalap alakú lenyomatot készít. Alkalmas címekre és / vagy logókra. Speciális méretének köszönhetően jól alkalmazható egyedi méretének köszönhetően.
Négyzet alakú bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Helyet biztosít egy kis embléma vagy kezdőbetűk számára - négyzet alakú lenyomatot készít és egyértelműen kifejező lenyomatot biztosít.
Ovál - kör bélyegző
Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Hivatalossá teszi - a kör, ovál alakú lenyomat. A kerek burkolat a kerek lenyomattal Helyet biztosít egy kis embléma vagy kezdőbetűk számára ovalis vagy kör alakú lenyomatot készít és ezzel egyértelműen kifejező lenyomatot biztosít.
Dátum - szöveg bélyegző
Műanyag önfestékező automata dátum és szövegbélyegző. A szöveg a dátum mellett egyedi megoldásával speciális feladatóra is alkalmassá teszi a bélyegzőt. Szöveges lenyomat a dátum előtt vagy mellet helyezhető el típustól függően. Téglalap alakú lenyomatot generál.
Zsebbélyegző
Műanyag önfestékező automata zsebbélyegző. Téglalap, kör alakú lenyomatot generál. Az irodában, vagy úton mindigveled van. Csodálatos választás akik folyamatosan mozgásban úton vannak.
Bélyegzőhőz festékpárna és festék
Tökéletes kombináció a tökéletes lenyomatokhoz. Lenyűgöző lenyomat csak minőségi pótbetétekkel és festékel. A festékpárnák és festékek a legmagasabb színintenzitást és lenyomatminőséget biztosítják.
Száraz bélyegző - Kézi dombornyomó bélyegző
A kézi dombornyomó ideális különféle anyagok dombornyomására. Szakszerű és hivatalos lezárást adnak a céges dokumentumoknak. De természetesen sok más módon is használhatók. Egyedi reklámok, elegáns jelőlések, különleges megoldás lenyomat elhejezésére.
Hagyományos fa bályegző
Hagyományos fa bályegző: keményfa bélyegző, óriási méret választék, egyszerű megoldás, költséghatékony.
Válaszon a termék típusok közül
Bélyegző készítés!

A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz.

A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.

A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálhatunk igényeinknek legjobban megfelelő bélyegzőt.
Bélyegzőgumi készités
Egyedi méretű bélyegzőgumi. Méret alapján készítve a lemért felülethez. Ha a bélyegző típusa nem megállapítható.
Bélyegzőgumi készités
Azonos méretű bélyegzőgumi, sorszámozott bélyegzőgumi ha szükséges hozzá festékpárna egyidejű készítése rendelése.
Bélyegzőgumik / Festékpárna
Különböző típusú (méretű) bélyegzőgumi és festékpárna rendelés. Akár három külön bélyegzőgumi rendelés leadása egy megrendelésben.
Válaszon a bélyegző típusok közül ha komplett bélyegzőt vagy csak a gumilapot szeretne készíteni. Amennyiben nem találja a bélyegzők között a bélyegzőjét és gumilapot szeretne készíteni hozzá csak akkor válasza a "egyedi bélyegzőgumi készítést".

Ha nem biztos benne hogy megfelelően mérte meg bélyegzőjének belső résznek a gumilap felragasztásra szolgáló felületét. Akkor kérem fáradjon be bármelyik MISTER MINIT üzletünkbe ahol kollégáink segítenek a bélyegzőhöz tartózó gumilap megrendelésében.
Automata bélyegző
Általános formátum
Automata bélyegző
Hosszú bélyegző
Automata bélyegző
Speciális bélyegző
Automata bélyegző
Négyzet bélyegző
Automata bélyegző
Kör bélyegző
Automata bélyegző
Dátum bélyegző
Zsebbélyegző
Zseb bélyegző
Festékpárna - festék
Festékpárna - Bélyegző festék
Szárazbélyegző
Szárazbélyegző
További bélyegző típusok
Válaszon a bélyegző típusok közül!
Vissza a tartalomhoz