Zárnyitás - Ajtómentés - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Zárnyitás - Ajtómentés

SZOLGÁLTATÁS INFÓ
Zárnyitás szervizszolgálatunk Budapesten a nap 24 órájában rendelkezésére áll!
Telefon: +36-1-866-3099.

Budapest ajtónyílás szolgáltatás árak:
 • Bejárati ajtónyitás egy zár esetén 20.000 Ft-tól

Postaláda nyitása (egyeztetett időpontban)
 • Postaláda nyitása + új zár 25.000 Ft (kiszállása együtt)

Ha sürgős esetben van szüksége az ajtó nyitására (pl. baleset, rosszullét), akkor előnyben részesítjük! Professzionális és gyors szolgáltatást nyújtunk! Az ajtónyílás ára nem tartalmazza a védelmi eszközök pótlását javítását.

Budapesten belül a kiszállási díj a következők szerint alakul:
 • Nappali időszakban (07:00-18:00) 15.000Ft
 • Éjszakai időszakban (18:00-07:00) 25.000Ft

Fizetési lehetőség
 • Készpénzes fizetés
 • Bankkártyás fizetés (hamarosan, folyamatban ...)
Zárnyitás - Ajtómentés
Ha egyéb védelemmel ellátott biztonsági bejárati ajtót szeretne nyitni vagy helyreállítani, kérjen személyes árajánlatot tőlünk. A személyes árajánlat magában foglalja a kiszállási költséget, a szaktanácsadás, és az anyagköltséget. A nappali időszakban történő árajánlatadás kiszállással együtt 15.000 Ft-ba kerül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az olcsóbb típusú kéttollú zárak, amelyek népszerűek és
kedvező árúak, nem nyújtanak megfelelő védelmet a magas szintű biztonsági követelményeknek,
mivel a kulcsok variációs száma csekély. Javasoljuk, hogy más típusú zárakat válasszanak,
ha fontos Önöknek az otthonuk biztonsága a betörők ellen. Kérje a helyszíni felmérésünket és egyedi árajánlatunkat.

A MISTER MINIT gyors ajtónyitó szolgáltatásának lényege, hogy a szolgáltató cég gyorsan és hatékonyan képes megoldani az ajtónyitási problémákat. Ez általában azt jelenti, hogy a MISTER MINIT szakemberei akár azonnal elindulnak a helyszínre, és szerviz autójuk a lehető legrövidebb idő alatt, akár egy órán belül eljut a megadott címre.

Budapesten kívüli kiszállás esetén az árat egyedi megbeszélés alapján határozzuk meg, figyelembe véve a munka jellegét és terjedelmét.

A szolgáltatásunkkal kapcsolatos fontos információ: ha megrendel egy szolgáltatást tőlünk, és a szerviz autónk elindul a címére, akkor a lemondás nem lehetséges. Ebben az esetben a kiszállási díjat meg kell fizetnie. Ez a szabály azért van, hogy biztosítsuk a szolgáltatásunk magas színvonalát és hatékonyságát.

MISTER MINIT gyors ajtónyitó szolgáltatásának felkészült szakemberei magas szintű szakértelemmel rendelkeznek a zárak és kulcsok terén. Ez azt jelenti, hogy a munkatársaink képesek arra, hogy gyorsan és hatékonyan oldják meg a legkülönbözőbb zár- és kulcsproblémákat.

Összefoglalva, a MISTER MINIT gyors ajtónyitó szolgáltatása egy nagyon hasznos szolgáltatás, amely segíthet az embereknek abban, hogy gyorsan és hatékonyan oldják meg az ajtónyitási problémáikat.

Amennyiben illetéktelenek próbálnak bejutni otthonába és megrongálják bejárati ajtajának zárját, a MISTER MINIT szolgáltatása segíthet. Kérjük, hívjon bizalommal, mert a MISTER MINIT szakemberei megmentik ajtaját, vagy előzze meg a bajt, és mi erősebbé és biztonságosabbá tesszük bejárati ajtaját.

A munkavégzés ára három tényezőtől függ: az anyagköltségtől, a munkadíjtól és a kiszállási díjtól. Az anyagköltség az, amit a megrendelő fizet az anyagokért, amelyeket a munka során felhasználunk. A munkadíj az, amit a megrendelő fizet a szakembereknek, akik elvégzik a munkát. A kiszállási díj az, amit a megrendelő fizet a szállításért és az utazásért, amelyek a munka elvégzéséhez szükségesek. Ezeket a tényezőket mindig egyértelműen feltüntetjük az árajánlatban és a számlán, hogy elkerüljük a félreértéseket és biztosítsuk az átláthatóságot.

Zárbetét árak:
Alap zárbetét védelem (használata csak időszakosan javasolt (lakás felújítás))
 • Elzett zárbetét 30/30      4.900 Ft-tól

Kezdő zárbetét védelem (fúrás ellen, kódkártyás védelem)
 • ABUS D45N zárbetét 30/30     6.900 Ft-tól
 • ABUS ZOLIT 1000 zárbetét 30/30     21.000 Ft-tól

Közepes zárbetét védelem (fúrás, törés ellen védelem)
 • ABUS D6PSN zárbetét 30/30   11.900 Ft-tól

Magas zárbetét védelem (fúrás, törés, egyéb védelem)
 • ABUS, Mul-T-Lock, KABA, Stb…

Kulcs széf
 • 20.000 Ft-tól

Plusz kiegészítő zárbetét (alap védelem)
 • ABUS 700 bevésőzár (kéttollú)         8 500 Ft/db-tól
Munkavégzés saját zár, anyag esetén

Ha a megrendelő a saját anyagával kívánja megcsináltatni a feladatot, akkor a munkadíj 25%-kal emelkedik, és a garancia csak a beépítésre vonatkozik. Ez azért van, mert nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelő által választott anyag, zár megfelelő minőségű és méretű legyen, és nem okozzon problémát a kivitelezés során. A saját anyag, zár használata kockázatot jelent mind a megrendelő, mind a kivitelező számára, ezért ezt csak akkor javasoljuk, ha a megrendelő biztos abban, hogy az anyag, zár alkalmas a feladatra és kelő biztonságot ad. Azért hogy megfeleljen a MABISZ előírásoknak.


Várható megrendelések munkadíja alapesetekre vonatkozóan

A zárbetét csere egy olyan szolgáltatás, amelynek során a zárszerelő kicseréli a régi vagy sérült zárbetétet egy újra. A zárbetét csere ára függ attól, hogy a megrendelő rendelkezik-e a régi zárbetétjéhez tartozó kulccsal vagy sem. A zárbetét csere előnyei közé tartozik, hogy biztonságosabbá teszi az ajtót amennyiben rendelkezik törésvédelemmel, illetve fúrásvédelemmel. Több zárbetét esetén  lehetővé teszi a zárak egységesítését.

A zárszerkezet, a zárbetét, a kilincs garnitúra és a pajzs feltétele olyan szolgáltatás, amelyet akkor nyújtunk, ha a meglévő vagy kialakított hely alkalmas erre. Ha új beépítésre van szükség, akkor a fa, a fém vagy a műanyag ajtókba beépíthetőek. Minden esetben szakértőink segítenek Önnek a legjobb megoldás kiválasztásában és a biztonságos és minőségi munka elvégzésében.

A zárbetét és a pajzs két fontos eleme az ajtó biztonságának. A zárbetét a kulcsot fogadja be, és a zárnyelvet mozgatja, amely az ajtókeretbe illeszkedik. A pajzs pedig a zárbetétet védi a külső behatásoktól, mint például a fúrás, a törés vagy a feltörés. Minden ajtó típus másfajta biztonsági fokozattal rendelkezik, és ehhez mérten kell a megfelelő zárbetétet és pajzsot kiválasztani. A zárbetétek és a pajzsok különböző méretekben, formákban és anyagokban kaphatók, ezért fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek illeszkednek az ajtónkhoz, és megfelelnek az igényeinknek.

Ha hevederzárat szeretne cserélni vagy kialakítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk hevederzár - zárbetétet, helyszíni felmérés után szakszerűen beállítunk és felszerelünk amennyiben kivitelezhető. A hevederzárak biztonságosak, strapabíróak és esztétikusak. Keressen minket még ma, és élvezze a hevederzár előnyeit!

Ajtó passzítás egy fontos karbantartási feladat, amely megelőzi a zárak meghibásodását. Ha az ajtó nem passzol jól a kerethez, akkor a zártest és a zárbetét alkatrészei is sérülhetnek, a zárbetét alkatrészei is meghibásodhatnak. Ezen kívül az ajtó passzítása megkönnyíti az ajtó nyitását és zárását, és javítja az ajtó esztétikáját. Az ajtó passzításának ára függ az ajtó anyagától és méretétől és munka nagyságétól, egyedi árajánlat alapján végeztük helyszíni felmérés alapján. Egyedi áraljat adása 15.000 Ft ami tartalmazza a kiszállást + tanácsadás + árajánlatot. A szerelőink az árajánlat elfogadása esetén akár megkezdik a kivitelezést.

Ezek az árak tájékoztató jellegűek, tartalmazzák a mindenkori forgalmi adót, a pontos összeget a munka felmérése után állapítjuk meg.
Telefonos visszahívás kérése!


A helyszínen történő felmérés lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan meghatározzuk a szükséges munka mennyiségét és időtartamát, valamint az anyagok típusát és minőségét.

Ezáltal képesek vagyunk egyedi árajánlatot készíteni, amely tükrözi a projekt sajátosságait és igényeit. A helyszíni felmérés során figyelembe vesszük a munkaterület állapotát, a megvalósítandó terveket, a rendelkezésre álló erőforrásokat és a vevő elvárásait. A felmérés után részletesen ismertetjük a munkadíjat és az anyagköltséget, valamint a fizetési feltételeket és a garanciát.

A helyszínen történő felmérés alapján határozzuk meg a munkadíjat és az anyagköltséget, mert hiszünk abban, hogy ez a legtisztességesebb és legmegbízhatóbb módszer mindkét fél számára.
Szeretném, ha a megadott telefonszámon felvennék velem a kapcsolatot.
Vissza a tartalomhoz