Bélyegző gumilap és festékpárna rendelési lap - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Bélyegző gumilap és festékpárna rendelési lap

SZOLGÁLTATÁS INFÓ > Bélyegző megrendelés
Bélyegző készítés!

A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van bélyegző gumi vagy bélyegző festékpárna rendelésére a 10-20-30-40-50-60 és R30-R40 (kör) bélyegző házakhoz. Továbbá lehetőség van  "" vagy "" egyszere is megrendelhet.
A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Bélyegzőgumi - Szöveglemez / Festékpárna megrendelési űrlap


---------- MEGRENDELÉS ----------


Rendelés összegzése

Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő bélyegzőt az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Bélyegző gumilap és festékpárna

Válaszon a bélyegző típusok közül ha komplett bélyegzőt vagy csak a gumilapot szeretne készíteni. Amennyiben nem találja a bélyegzők között a bélyegzőjét és gumilapot szeretne készíteni hozzá csak akkor válasza a "egyedi bélyegzőgumi készítést".

Ha nem biztos benne hogy megfelelően mérte meg bélyegzőjének belső résznek a gumilap felragasztásra szolgáló felületét. Akkor kérem fáradjon be bármelyik MISTER MINIT üzletünkbe ahol kollégáink segítenek a bélyegzőhöz tartózó gumilap megrendelésében.

Azonos méretü Colop és Trodat méretek:

Coplop 10 - Trodat 4910
Coplop 20 - Trodat 4911
Coplop 30 - Trodat 4912
Coplop 40 - Trodat 4913


További bélyegző típusok
Válaszon a bélyegző típusok közül!
Vissza a tartalomhoz