Reklám-információs táblák - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Reklám-információs táblák

SZOLGÁLTATÁS INFÓ
Mister Minit
Élvilágító reklámtáblák
Az élvilágító táblák felületére (akril lemez) gravírozással visszük fel a grafikát. A lemez élén "belépő fény" a gravírozáson keresztül "kilép", olyan hatást keltve mintha a tábla csak a grafika mentén világítana. A grafikát és a belépő fény színét az akril lemezre ragasztott színes fóliával - bizonyos határok között - színezni tudjuk.

Világítótáblák, dobozolt betűk
Világító dobozainkat egy- és többoldalas kivitelben gyártjuk. Nagyon fontos szempont a felületek homogén átvilágítása. A grafika öntapadós "translucent" fóliából kivágva vagy nyomtatható vinyl fóliára készül, mely technológiákkal bármilyen felirat, logó megvalósítható.

A "dobozbetű" tulajdonképpen egy "világító doboz". LED modulok, esetleg LED szalag használatával készítjük dobozolt betűinket, illetve világító tábláinkat amit elő/hátlap és egy alumínium oldalpalást borít. Attól függően, hogy a fényt melyik irányban akarjuk átengedni, adott oldalra fényáteresztő opál plexiből készült borítást helyezünk el.

Vállaljuk világító táblák helyszíni szerelését is, szükség esetén az elektromos tápellátás kiépítésével együt, melynek ára egyedi felmérés alapján kerül kiszámításra.

Árajánlat kéréséhez kérjük, küldje el részletes igényét a megrendeles@misterminit.hu címre, rövid időn belül megküldjük önnek ajánlatunkat.
Információs táblák
Felhasználási terület:
  • menütáblák
  • ártáblák
  • árfolyamjelző táblák
  • információs pultok
  • irányító- és jelzőtáblák
  • névtáblák
  • ajtófeliratok
Információs táblák
Ha feliratai tartalmát gyakran kell változtatnia vagy ha időtálló, a belső térrel összhangban lévő, a beltér fontos elemének tekinthető elem hiányzik, Önnek egy esztétikus, könnyen kezelhető információs rendszerre van szüksége.

Alusign márkájú felirati rendszerekhez készült alumínium profilokat alkalmazunk, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A keretrendszer kialakítása lehetővé teszi akár különböző magasságú modulok egybeépítését is, melyek nagy variációs lehetőséget biztosítanak a megjelenítendő információk tagolására, illetve kiemelésére.
Vissza a tartalomhoz